Gastenboek

79 berichten, 8 pagina's 
«  » 
30-10-2014
Geplaatst door: betting

groen afval

Wanneer wordt er wat gedaan aan de groenafval stort in noorderwerf! (Rechts achter in de wijk)

07-10-2014
Geplaatst door: Ben

Hangjongeren wegjagen met piepgeluid

Ondervind u last van hangjongeren? Voor een paar tientjes kunt u ze wegjagen met een hele hoge pieptoon dat vergelijkbaar is met de Mosquito. Meer informatie vind u op http://www.rhinegroep.nl

05-06-2014
Geplaatst door: Vishandel Komduur

Morgen van 11.00 tot 14.30 staat Vishandel Komduur op het marktplein in Nieuw-Amsterdam!

Heerlijke haring, kibbeling, gebakken vis etc.

29-05-2014
Geplaatst door: chris

Facebook pagina Oud Nieuw amsterdam/veenoord

Hier een interessante Facebook pagina ,Wie nog oude foto's heeft liggen Stuur ze even op,mischien ken je nog iemand die nog foto's heeft of kijk gewoon even naar die mooie oude foto's van vroeger.

https://www.facebook.com/pages/Oud-Nieuw-Amsterdam-Veenoord/523645364365830

28-02-2014
Geplaatst door: dorpshuis 't Trefpunt te Zandpol

het trefpunt viert 20 jaar bestaan met hollandse a

een avond vol gezelligheid met drive-in show, Lucas en Gea, Silvia Swart en Rene Becker. Kaarten kosten slechts €7,50. alleen in voorverkoop verkrijgbaar bij Trefpunt zandpol en Anytime an de Zijtak Nieuw-Amsterdam

02-11-2013
Geplaatst door: Mart Brok

Opening expositie in de Taalwerkplaats

Opening Expositie Janet Carol Ingram in Taalwerkplaats
In de Taalwerkplaats aan de Zijtak OZ in Nieuw-Amsterdam zijn regelmatig exposities van kunstenaars uit de ruime regio. Deze zijn te bezoeken tijdens de activiteiten van de Taalwerkplaats, op iedere zondagmiddag en op afspraak met de kunstenaar of de Taalwerkplaats: 0591-564303.
Om 20.00 uur op vrijdagavond 8 november vindt de opening plaats van een tentoonstelling van werken van een bijzondere kunstenares. Zij is Amerikaanse en woont sinds 2010 in Schoonebeek.
Zij is fanatiek bezig “in te burgeren”, een van de tekenen daarvan is de wil om te exposeren in de Taalwerkplaats. Voor haar is dat een vorm van in contact treden met de mensen in haar nieuwe woonomgeving….begrijpen en begrepen worden!
Janet studeerde kunst op het Mitchell Community College. Doet aan schilderkunst, keramiek en beeldhouwen. Driftig bezig de Nederlandse taal te beheersen is haar gevoelstaal voorlopig nog het Amerikaans. Ze zal regelmatig aanwezig zijn in de Taalwerkplaats om haar werk toe te lichten, leuke manier voor haar om haar Nederlands te beoefenen….
Omdat de Taalwerkplaats een warm plekje heeft in het hart van wethouder Geert Roeles in de gemeente Coevorden is deze bereid gevonden deze bijzondere expositie te komen openen.
De Taalwerkplaats fungeert ook vooral binnen de Coevordense gemeenschap als een vluchtoord om op een kleinschalige, intieme wijze bezig te zijn met “de dingen die er toe doen!”
Toegang gratis, duur met drankje en hapje ongeveer een uur.
Dichter Mart Brok zal optreden als gastheer.

21-08-2013
Geplaatst door: Evandro

eEiGCCWbxibk

Hanneke is 2,5 jaar geleden benognen met het inrijden van mijn paard Balinja. Dit heeft zij in alle rust en met heel veel geduld gedaan. Wij hebben afgesproken dat zij Balinja zou blijven rijden en dat wij zouden zien wat de toekomst brengt. Dit doet Hanneke zeer gericht en consequent. Hanneke rijdt Balinja nu succesvol in de dressuursport. Balinja is een heel bewegelijk en niet altijd makkelijk paard. Als ik zie hoe zij met dit jonge paard omgaat ben ik trots dat zij op haar rijdt. Hanneke is een ambitieuze amazone, maar blijft eerlijk. Ze neemt gelukkig voor het paard ook de tijd om een buitenrit en een sprongetje te maken, waardoor zij het paard tevreden houdt. Zoals uit de site blijkt vindt Hanneke het belangrijk dat men goed les krijgt en dat men open staat om aanwijzingen te krijgen om vooruit te komen. Ik heb gemerkt dat Hanneke dit ook voor zichzelf zoekt en als er rijtechnische problemen zijn, zij hulp zoekt en niet zelf blijft aanrommelen. Dit vind ik een zeer lovenswaardige eigenschap.Hanneke heeft tevens geholpen bij meerdere paarden/pony aankopen hier op stal. Zo heeft zij vele pony's voor mijn toen 7 jarige dochter uitgeprobeerd en wij hebben een hele fijne aankoop kunnen doen. Zij heeft ons behouden voor een aankoop van een minder betrouwbare pony. Hanneke heeft heel veel zicht op wat een juiste pony is voor jouw kind. Ook probeert zij de pony goed uit, zodat je zeker weet dat het vertrouwd is wat je koopt.Ik kan uit ervaring spreken dat Hanneke eerlijk en betrouwbaar is, haar afspraken altijd nakomt, het beste uit je probeert te halen. Hanneke ik wens je heel veel succes.

01-07-2013
Geplaatst door: Hidding

onderhoud plantsoenen

Absurd dat het platsoen naast onze woning en ook elders in onze buurt niet meer onderhouden wordt door de Gemeente. We begrijpen daarbij niet waarom het plantsoen achter ons huis nog wel onderhouden wordt, maar het plantsoen naast ons huis (= aangrenzend) niet meer. Voor de Gemeente is het een kleine moeite om dit mee te nemen, als wij het stuk onderhouden is dat een uur arbeidsintensief werk. (grasmaaien) Verder hebben we geconstateerd dat andere plantsoenen in het Noorderwerf wel onderhouden worden. Hebben we hier te maken met een onwillige medewerker van de Gemeente of is dit echt het beleid zoals de Gemeente dit voorstaat?
Via Plaatselijk Belang hopen we dat dit opgepakt wordt.
Alvast bedankt voor de te nemen moeite.

mvg Jan en Margreet Hidding
Klipper 20 Nieuw-Amsterdam

19-06-2013
Geplaatst door: noorderwerf

onderhoud groen voorziening

Hallo wij vinden het belachelijk dat de gemeente moet bezuinigen op iets wat ze zelf hebben aangelegd en dit nu niet meer onderhouden b.v de groenstrook tegen over bark 42 t/m bark58
Als wij nu allemaal onze tuinen ook niet meer onderhouden dan krijgen we een sanctie opgelegd door hen dus ons verzoek bezuing niet in onderhoud groen maar in het nieuwe winkel centrum daar is voor vier jaar terug net alles opnieuw aan gelegd

22-05-2013
Geplaatst door: noorderwerf

afsluiting vaart NZ

Er rijden erg veel vrachtwagens door de wijk. Erg onveilig voor de kinderen.