Gastenboek

79 berichten, 8 pagina's 
« 
29-05-2012
Geplaatst door: Jagerslaan 88 t/m 94

stekelbosjes

Inmiddels is het 2 maanden later op de laatste reactie van het plaatselijk belang en is het t mooiste weer van de wereld , de kinderen lopen weer op blote voeten en de eerste stekels zijn er al weer uitgehaald, de gemeente schuift het af op plaatselijk belang en plaatselijk belang stuurt het door naar de de gemeente??(die voor zover wij weten al 2 maanden niet reageren)

22-03-2012
Geplaatst door: tienuswelink

gastenboek uit inwoonner

hie wil ik mevoorstellen ik ben in1951 geboren op de wijkstraat in nieuw amsterdam ik woon nu in wieringerwerf

01-03-2012
Geplaatst door: Plaatselijk Belang

@Jagerslaan 88 tm 94

Onze excuses voor de late reactie. Reacties die wij via mail of het reactieformulier op de site (u vindt het reactieformulier onder het kopje reageren) ontvangen worden tijdens de maandelijkse vergadering behandeld. Het kan dus even duren voordat u een reactie krijgt. In dit geval was die simpelweg te laat. Wij zullen hier in de toekomst alerter op zijn.

Zoals wij u inmiddels per mail hebben laten weten, is Plaatselijk Belang niet geïnformeerd over het plaatsen van de stekelbosjes. Wij kunnen de inwoners hierover dus ook niet vantevoren informeren. Wel hebben we uw reactie naar de gemeente gestuurd en gevraagd wat de reden is van het plaatsen van deze bosjes.
Zodra wij hierover informatie ontvangen, krijgt u dit per mail doorgestuurd.

25-02-2012
Geplaatst door: Jagerslaan 88 tm 94

Het begint ook bij mij door te dringen, op 12-11-2011 een bericht gezet in het gastenboek ivm het plaatsen van stekelbosjes hier voor de deur, 2/3 weken later nog via de mail het probleem aangegeven, vorige week weer een mail & nu nog steeds geen reactie van het plaatselijk belang,de gemeente stuurt je door en plaatselijk belang reageert gewoonweg niet!

24-02-2012
Geplaatst door: C. Schuiling

Drents venetie

Nou laat ik dit zeggen als het het aan het Plaatselijk (on)belang ligt dan komt er helemaal geen Drents Venetie en bloedt het dorp gewoon dood. Werkelijk waar, die club komt helemaal niets vanuit. Zelfs een paar witte hobbels (vorig jaar nog als een gevaarlijke situatie benoemd)in de weg ter hoogte van het marktplein krijgen ze nog niet in een andere kleur. Moet je bij mij voor het huis kijken Langs het kanaal westzijde . Het is één grote zooi. Laten ze zich daar maar ééns druk om maken. Drents venetie is een prima initiatief waar m.i. de Noorderwerf geen last van heeft. Integendeel Drents Venetie zal kopers trekken uit de wijde omgeving terwijl een eventuele, want dat is denk ik nog helemaal niet zeker met een stagnerende bevolkingtoemame, uitbreiding van noorderwerf hoofdzakelijk kopers uit de directe omgeving zal trekken.
Ipv van enthousiast te zijn proberen ze bij die club alleen maar zaken tegen te houden. Het wordt tijd dat daar eens de bezem doorgehaald word en dat een paar frisse koppen de zaak overnemen want anders wordt het nooit want met dit dorp.

02-01-2012
Geplaatst door: peter

Nieuwjaar

Ook wat positiefs, wij wensen heel nieuw-amsterdam en veenoord een gezond en gezellig 2012

18-12-2011
Geplaatst door: peter

vorst

Eerste nachtvorst en de zwarteweg veranderd in spekglade ijsbaan. Net getuige geweest van 4 onderuitgaande mounten bikers.

15-12-2011
Geplaatst door: peter

snelweg

Zo, snelweg de zwarteweg is weer klaar. Een echte 30km zone.

Bedankt.

12-11-2011
Geplaatst door: tanja

bosjes aan de jagerslaan

Na jaren een grasveld voor de deur te hebben gehad waar kinderen spelen en wij zelf vaak zomers in de middag zitten onder de bomen,word er hier van de ene op de andere dag de boel omgeploegd en krijgen we een strook voor ons huis met daarachter een grasveldje, van wat er nog over is.
ok prima, het zal wel zo moeten zijn als ze daar dan nog een paar mooie planten inzetten geen probleem
maar tot onze grote verbazing worden er stekel bosjes geplant, er spelen hier kinderen!

Na veel gebel van het hele blok met de gemeente worden we van het kastje naar de muur gestuurd en staan de bosjes er nog steeds...er zijn al autobanden, fietsbanden gesneuveld, kinderen met naalden in handen en voeten enz. enz.
kan hier wat aan gedaan worden?

21-10-2011
Geplaatst door: h muskee

huisnummers

mischien is dit iets voor pb,kunnen er in veenoord ook grotere huisnummers geplaatst worden ,overdag zijn ze maar amper te zien,laat staan als het donker is,een dokter of een ziekenwagen kan zodoende wel te laat komen.vr gr albert.