Gastenboek

96 berichten, 10 pagina's 
«  10 
25-02-2012
Geplaatst door: Jagerslaan 88 tm 94

Het begint ook bij mij door te dringen, op 12-11-2011 een bericht gezet in het gastenboek ivm het plaatsen van stekelbosjes hier voor de deur, 2/3 weken later nog via de mail het probleem aangegeven, vorige week weer een mail & nu nog steeds geen reactie van het plaatselijk belang,de gemeente stuurt je door en plaatselijk belang reageert gewoonweg niet!

24-02-2012
Geplaatst door: C. Schuiling

Drents venetie

Nou laat ik dit zeggen als het het aan het Plaatselijk (on)belang ligt dan komt er helemaal geen Drents Venetie en bloedt het dorp gewoon dood. Werkelijk waar, die club komt helemaal niets vanuit. Zelfs een paar witte hobbels (vorig jaar nog als een gevaarlijke situatie benoemd)in de weg ter hoogte van het marktplein krijgen ze nog niet in een andere kleur. Moet je bij mij voor het huis kijken Langs het kanaal westzijde . Het is één grote zooi. Laten ze zich daar maar ééns druk om maken. Drents venetie is een prima initiatief waar m.i. de Noorderwerf geen last van heeft. Integendeel Drents Venetie zal kopers trekken uit de wijde omgeving terwijl een eventuele, want dat is denk ik nog helemaal niet zeker met een stagnerende bevolkingtoemame, uitbreiding van noorderwerf hoofdzakelijk kopers uit de directe omgeving zal trekken.
Ipv van enthousiast te zijn proberen ze bij die club alleen maar zaken tegen te houden. Het wordt tijd dat daar eens de bezem doorgehaald word en dat een paar frisse koppen de zaak overnemen want anders wordt het nooit want met dit dorp.

02-01-2012
Geplaatst door: peter

Nieuwjaar

Ook wat positiefs, wij wensen heel nieuw-amsterdam en veenoord een gezond en gezellig 2012

18-12-2011
Geplaatst door: peter

vorst

Eerste nachtvorst en de zwarteweg veranderd in spekglade ijsbaan. Net getuige geweest van 4 onderuitgaande mounten bikers.

15-12-2011
Geplaatst door: peter

snelweg

Zo, snelweg de zwarteweg is weer klaar. Een echte 30km zone.

Bedankt.

12-11-2011
Geplaatst door: tanja

bosjes aan de jagerslaan

Na jaren een grasveld voor de deur te hebben gehad waar kinderen spelen en wij zelf vaak zomers in de middag zitten onder de bomen,word er hier van de ene op de andere dag de boel omgeploegd en krijgen we een strook voor ons huis met daarachter een grasveldje, van wat er nog over is.
ok prima, het zal wel zo moeten zijn als ze daar dan nog een paar mooie planten inzetten geen probleem
maar tot onze grote verbazing worden er stekel bosjes geplant, er spelen hier kinderen!

Na veel gebel van het hele blok met de gemeente worden we van het kastje naar de muur gestuurd en staan de bosjes er nog steeds...er zijn al autobanden, fietsbanden gesneuveld, kinderen met naalden in handen en voeten enz. enz.
kan hier wat aan gedaan worden?

21-10-2011
Geplaatst door: h muskee

huisnummers

mischien is dit iets voor pb,kunnen er in veenoord ook grotere huisnummers geplaatst worden ,overdag zijn ze maar amper te zien,laat staan als het donker is,een dokter of een ziekenwagen kan zodoende wel te laat komen.vr gr albert.

28-08-2011
Geplaatst door: Marco

Speeltuin aan de Leemweg

Laatst was ik met 1 van mijn kinderen in de speeltuin aan de leemweg.Maar zag dat de speeltoestellen er vernield bij staan.Schommels wat kapot zijn en een glijbaan waar de spijkers uitsteken en heel veel rommel kortom ik vind het niet veilig voor de kinderen.Zou het plaatselijk belang hier ook eens naar willen kijken.alvast bedankt

GR.Marco

22-08-2011
Geplaatst door: Brenda

Snelheid Schooldijk

Hallo,

Even een reactie op de vergadering van juni.
Er wordt inderdaad veel te hard gereden op de Schooldijk. Maar ik vraag mij af of het plaatsen van extra drempels zin heeft. Wij wonen bij een drempel en wij hebben er juist overlast van. Mensen racen nu van drempel naar drempel. Vooral de vrachtwagens gaan bij de drempel boven op de rem, waardoor ons huis staat te schudden en we juist geluidsoverlast hebben. Bovendien hebben we een weg van rechts (Drijverspad) bij de drempel en mensen die daar weg komen krijgen nog steeds geen voorrang.

25-07-2011
Geplaatst door: Mart Brok

Stichting Taalwerkplaats Drenthe houdt eer aan zic

Zondag 26 juni was er een activiteit voor mensen met en zonder beperking in en rondom de Taalwerkplaats aan de Zijtak OZ.
Deze activiteit wordt eens per jaar georganiseerd en vindt voor een groot deel in de buitenlucht plaats. Er zijn workshops, zang, visagie, schilderen, animatie, fotografie en gedichten schrijven. De hele middag zijn geestelijk, visueel en/of lichamelijk gehandicapten samen met anderen en professionele begeleiders daarmee bezig.
Om 5 uur is er dan een gezamenlijke BBQ en ’s avonds laten de deelnemers aan elkaar zien en horen wat die dag gepresteerd is. Tevens spelen muziekanten met een beperking wat liedjes – voor hen een hoogtepunt in het jaar.
Echter deze keer kwam er een klacht van een buur van de Taalwerkplaats over een overdaad aan geluid en dat juist toen de wethouder van cultuur van Emmen mevrouw Thalens aanwezig was om haar instemming met dit project te tonen!
De voorzitter van de stichting Mart Brok, nam onmiddellijk het moeilijke besluit het optreden te beëindigen om duidelijk te maken dat de Stichting op geen enkele wijze een conflict wil met welke bewoner in de omgeving dan ook.
Vanaf half negen bloedde het jaarlijkse feestje dus helaas dood.
De teleurgestelde deelnemers stapten in de taxibusjes in de hoop dat hen dit nooit meer zal overkomen.
Of de beslissing van de voorzitter de juiste was zal nog moeten blijken. Vast staat wel dat de Taalwerkplaats doorgaat met deze activiteiten. Drie maal per jaar zal er een activiteit in de openlucht plaatsvinden waarbij op bescheiden basis ook live muziek aanwezig zal zijn.
Hiervan zullen de buurtbewoners, de Dorpsraad en andere betrokkenen dan voortijdig op de hoogte worden gesteld.
Intussen nodigt de Taalwerkplaats iedereen van harte uit om eens langs te komen en met eigen ogen vast te stellen welk goed werk hier in Nieuw-Amsterdam dan toch maar gebeurt.