Gastenboek

96 berichten, 10 pagina's 
«  10 
13-06-2011
Geplaatst door: Plaatselijk Belang

@ Henk 22-05-2011

Beste Henk,
Wij geven jouw opmerking over de Trekkenweg door aan de gemeente Emmen. Omdat de Trekkenweg voor een deel ook in de gemeente Coevorden ligt, adviseren we je om ook met deze gemeente contact op te nemen.

13-06-2011
Geplaatst door: Plaatselijk Belang

@ Bianca 13-05-2011 en Melanie 17-05-2011

Beste Bianca en Melanie,
Jullie opmerkingen over de situatie op de kruising Schooldijk/Dreef en de vraag of er oplossingen mogelijk zijn, wordt besproken in de Verkeerswerkgroep. Een en ander wordt ook bekeken in relatie tot de geplande reconstructie van de kruising Vaart NZ/Zijtak, dit in verband met de toekomstige routing van bevoorradingsverkeer.

13-06-2011
Geplaatst door: Plaatselijk Belang

@ Bert 04-05-2011

Beste Bert,

Het afstoten van het veld van Twedo door de gemeente is een structurele bezuinigingsmaatregel van de gemeente Emmen, dit is dan ook een zaak die speelt tussen de gemeente en Twedo. Het realiseren van een multifunctioneel speelveld staat hier los van. Hiervoor heeft de gemeenteraad een bedrag beschikbaar gesteld waarbij het gaat om een eenmalige investering van de gemeente in het dorp.

13-06-2011
Geplaatst door: Plaatselijk Belang

@ Patrick 02-03-2011

Beste Patrick, wij zullen jouw opmerking over de stekelbosjes/struiken in het hofje aan de Wildbaan aan de orde stellen in het 'uitvoeringsoverleg'. Hierin zijn niet alleen Plaatselijk Belang, maar ook de gemeente Emmen, Buurtsupport en de woningcorporaties vertegenwoordigd. Er worden zaken met betrekking tot 'grijs' en 'groen' besproken. Teven zullen we de groenbeheerder/-opzichter van de gemeente vragen om hierover contact met jullie op te nemen.

08-06-2011
Geplaatst door: Peter

Glasvezel in Nieuw Amsterdam, Veenoord, Erica, Zan

Goedemiddag,
Ik denk dat glasvezel een grote stap vooruit is voor onze regio die in ADSL en andere technologische ontwikkelingen zo vaak vergeten wordt. Voor onderwijs, lokale economie, winkels, etc. kan dit een grote stap vooruit betekenen. Bij 30% aanmeldingen legt de glasvezel leverancier de hele regio aan! Mogelijk dat Plaatselijk Belang hier een voortrekkersrol kan gaan betekenen.

Voor meer info verwijs ik naar de website van de leverancier
https://www.concepts-ict.nl/emmen-develden/glasvezel-in

22-05-2011
Geplaatst door: Henk

Trekkenweg 60km./B-weg?

Onze opmerking/klacht betreft de Trekkenweg richting Holsloot, deze weg is volgens de verkeersverordeningen aldaar een 80km. weg
tevens is deze weg volgens de borden verboden voor vrachtwagens.

Het volgende doet zich regelmatig voor dat men veel te hard over deze te smalle/hobelige weg rijdt wat voor de aanwonenden die de Trekkenweg
op willen gaan erg lastig is om te kunnen inschatten hoe snel deze weggebruikers wel rijden, wat opzich gevaarlijke situaties met zich meebrengt.
Tevens is het voor fietsers ook best wel gevaarlijk geworden zeker voor schoolgaande kinderen die van de Trekkenweg gebruik maken.

Ook ziet men regelmatig vrachtwagens gebruik maken van deze weg, wat onverantwoorde trillingen aan de aanliggende huizen veroorzaakt,
omdat deze vrachtwagens ook met onverantwoorde snelheden over deze weg rijdt.

Graag zien we dat Plaatselijk Belang zich sterk maakt om bij de gemeente Emmen te vragen of deze weg als 60km. weg en als B-weg
wordt aangemerkt, plus eventueel op gezette afstanden drempels aan te liggen om de snelheid van de weggebruikers er in ieder uit te
halen.

Hopelijk kunt u als Plaatselijk Belang van Veenoord/Nieuw-Amsterdam hier bij de gemeente Emmen vragen over stellen over
eventuele te nemen stappen in deze

17-05-2011
Geplaatst door: melanie

racebaan de schooldijk

hallo,

ik woon op de hoek dreef schooldijk er gebeuren daar te vaak ongelukken!!!! er zijn al meerdere malen verzoek ingedient voor drempel deze zijn af gewezen ivm het vrachtverkeer maar als de drempel na de kruising geplaatst word is er geen hinder meer en ik kan rustiger zitten in de tuin!!!! het gaat elke keer nog goed maar mijn 2 kleine meisjes spelen daar elke dag in onze tuin en ik zit met angs en beven vind dit niet normaal graag zou ik actie zien

met vr groet

13-05-2011
Geplaatst door: Bianca

drempel schooldijk/dreef

Hallo, wij wonen op de kruising Dreef/Schooldijk. Er gebeuren op deze kruising veel auto ongelukken. In tijd van 3 maanden ook 3 ongelukken! Er is al eens een verzoek ingediend bij de gemeente om hier een drempel te plaatsen. De gemeente heeft dit afgewezen omdat de vrachtwagens dan de draai niet kunnen maken de Dreef op. Maar er zou toch een drempel iets na de kruising geplaatst kunnen worden? Dan wordt er tenminste afgeremd en zou het een stuk veiliger worden. Er spelen regelmatig kinderen bij onze buren in de tuin en ik moet er niet aan denken dat er ooit een auto in die tuin beland!
M vr gr. Bianca

04-05-2011
Geplaatst door: Bert

Multifunctioneelsportveld

Hoe kan het zijn dat ons "sv Twedo" een veld moet inleveren ten koste van een Multifunctioneel sportveld waar de sportvereniging niets aan heeft?
En dan dat bedrag van 160000 euro kun je toch veel meer leuke dingen doen dan alleen één Multifunctioneel sportveld?

02-05-2011
Geplaatst door: The Eagles Rock

Country Line Dance

We zijn een line dance club, opgericht op 5 oktober 2010, de gezelligheid staat bij ons voorop en we hebben er veel plezier in.
Wij dansen dindagavond van 19: 15 - 21: 00 met 1 keer pauze
en willen een maandagavond groep starten van 19: 30 - 21: 15 met 1 keer pauze

Regelmatig leren we een nieuwe dans en er worden natuurlijk ook oude dansen herhaalt, dus als je van dansen houdt dan kan linedance een heerlijke uitlaatklep zijn van je dagelijkse beslommeringen.

Wij proberen de sfeer lekker ongedwongen en gezellig te houden.
Daarom trainen wij niet alleen onze dansen maar ook regelmatig onze lachspieren.

Iedere liefhebber van country muziek en country line dance is bij ons van harte welkom, jong of oud, man of vrouw.

Je hoeft uiteraard niet meteen lid te worden, want de 1e keer mag je gewoon gratis meedoen/kijken en proeven van de sfeer.

Voor aanmelden en/of meer informatie kunt u mailen of bellen naar Monica 06-17800911

Wil je een workshop/demo voor je feestje , neem dan even contact met ons op.

Groetjes Angela , Ilona en Monica