Vrijwilliger v/h Jaar

Vrijwilliger van het jaar 2018

 

 

Plaatselijk Belang organiseert ieder jaar de verkiezing 'Vrijwilliger van het Jaar'. Deze prijs wordt uitgereikd aan iemand die zich buitengewoon positief heeft ingezet voor de samenleving in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Vrijwilliger van het jaar 2018 is Mark Smit geworden. Hij heeft zich een aantal jaar ingezet om voor Nieuw-Amsterdam/Veenoord een Pumptrackbaan te realiseren. Inmiddels ligt de prachtige pumptrackbaan er en is deze in feestelijk geopend. Een prachtig voorbeeld van een burgerinitiatief met een fantastisch resultaat.

Vrijwilliger van het Jaar 2017

Plaatselijk Belang organiseert ieder jaar de verkiezing 'Vrijwilliger van het Jaar'. Deze prijs wordt uitgereikt aan iemand die zich buitengewoon positief heeft ingezet voor de samenleving in Nieuw-Amsterdam/Veenoord. Jos Roewen is verkozen tot vrijwilliger van het jaar 2017 voor zijn inzet binnen stichting Bruisend Centrum, wat heeft geleid tot ons prachtige vernieuwde centrum. 

 

Dit jaar was de uittreiking op 14 juni 2018 en de door het bestuur gekozen winnaar werd passend, op het openingsfeest, in het zonnetje gezet. 

Vrijwilliger van het Jaar 2016

Plaatselijk Belang organiseert ieder jaar de verkiezing 'Vrijwilliger van het Jaar'. Deze prijs wordt uitgereikt aan iemand die zich buitengewoon positief heeft ingezet voor samenleving in Nieuw-Amsterdam/Veenoord.

De eerste uitreiking was op 4 november 2016 en de door het bestuur gekozen winnaar werd voor een volle zaal gehuldigd.